Oxytetracycline HCL Bubuk Larut 10%

Katrangan singkat:

Isine saben gram bubuk:
Oxytetracycline hydrochloride …………………………………… 100 mg.
Iklan eksipien……………………………………………………………………1 g.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Oxytetracycline kalebu klompok tetracyclines lan tumindak bacteriostatic marang akeh bakteri Gram-positif lan Gram-negatif kaya Bordetella, Bacillus, Corynebacterium, Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Pasteurella, Salmonella, Staphylococcus lan Streptococcus spp.lan Mycoplasma, Rickettsia lan Chlamydia spp.Cara tumindak oxytetracycline adhedhasar inhibisi sintesis protein bakteri.Oxytetracycline utamane diekskripsikake ing urin lan ing tingkat sing luwih cilik ing empedu lan ing kewan lactating ing susu.

indikasi

Infeksi saluran pencernaan lan ambegan sing disebabake dening bakteri sensitif oxytetracycline kaya Bordetella, Bacillus, Corynebacterium, Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Pasteurella, Salmonella, Staphylococcus lan Streptococcus spp.lan Mycoplasma, Rickettsia lan Chlamydia spp.ing pedhèt, wedhus, unggas, wedhus lan babi.
Kontra indikasi:
Hipersensitifitas kanggo tetracyclines.
Administrasi kanggo kewan kanthi fungsi ginjel lan / utawa ati sing cacat.
Administrasi serentak penisilin, cephalosporin, quinolones lan cycloserine.
Administrasi kanggo kewan kanthi pencernaan mikroba aktif.

efek sisih

Perubahan warna untu ing kewan enom.
Reaksi hipersensitivitas bisa kedadeyan.

dosis

Kanggo administrasi oral:
Pedhet, wedhus lan wedhus: Kaping pindho saben dina 1 g saben bobot awak 5 - 10 kg kanggo 3 - 5 dina.
Unggas lan babi: 1 kg saben 500 liter banyu ngombe suwene 3 - 5 dina.
Cathetan: mung kanggo pedhet pra-ruminansia, wedhus lan bocah-bocah.

Periode mundur

daging:
Pedhet, wedhus, wedhus lan babi: 8 dina.
Unggas: 6 dina.

Lumbung

Simpen ing ngisor 25ºC, ing papan sing adhem lan garing, lan nglindhungi saka cahya.
Kanggo Gunakake Veterinary Mung.
Tetep adoh saka bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan